Aktive samarbeidspartnere

AKTIVE SAMARBEIDSPARTNERE

1000-vis av Bergensere aktiveres hvert eneste år gjennom velkjente Fjordkraft Bergen City Marathon, 3/4/7-fjellsturen, sykkelrittet Bergen-Voss og Knarvikmila. Bergenserne vet å stille opp, når vi inviterer til folkefest.

Arrangementene holder høy kvalitet og arrangørene bak begivenhetene har opparbeidet seg en solid erfaring gjennom mange år. Bergen CK, Bergen & Hordaland Turlag, TIF Viking og Knarvikmila, som står bak byens største aktivitetsbegivenheter, har nå etablert et eget arrangørnettverk. Gjennom det nye nettverket skal arrangørene opprettholde høy kvalitet gjennom erfaringsutveksling og samarbeid rundt fremtidige arrangement.

Bergen CK, Bergen & Hordaland Turlag, TIF Viking og Knarvikmila

(Bilde: f.v. Janne Jensen – Arrangementssjef Bergen City Marathon, Nils Olaf Solberg – Daglig leder for Bergen Cykleklubb, Sabine Koch – Prosjektleder 3/4/7-fjellsturen – Bergen og Hordaland Turlag, Trond Andal – Daglig leder Knarvikmila)