Vi skal samlet i mål

For første gang stiller strøm- og mobilleverandøren Fjordkraft lag til Bergen-Voss. Med varierende treningsgrunnlag og godt humør har gjengen ett mål for øye, å komme samlet til mål.

– Vi har to sprekinger som skal få bruse litt med fjærene og kjøre for pers, men de syv som er ikledd Fjordkraft-drakt skal holde sammen hele veien, spise vaffel i Norheimsund og helst komme i mål tidsnok til å rekke bussen hjem, forteller Frank Økland.

Han er kaptein for et Fjordkraft-lag som har rukket to fellestreninger: En rulletrening inn Hausdalen og en godværstur rundt Gullfjellet med gode venner.

– Oppmøtet på rulletreningen var ikke det beste, så vi gjør det enkelt. Vi sykler to og to og lar de som har de beste beina dra. Alle som vil sykle med oss er hjertelig velkommen til å henge seg på, sier Økland.

Som hovedsponsor for Bergen City Marathon er det løping som har dominert lunsjpraten hos Fjordkraft i Fyllingsdalen de siste årene, men det har også vært god oppslutning om «Sykle til jobben-aksjonen».

– Med et par løpeskader, en 40-årskrise og noen spreke sykkelpendlere fant vi ut at det var muligheter for å sette sammen et lite sykkellag, med Bergen-Voss som det naturlige målet. Forhåpentligvis blir det en fin opplevelse for alle som deltar, slik at vi kan få med oss enda flere til neste år.

Fjordkraft sponser Jentetråkken som arrangeres helgen etter Bergen-Voss, den 18. juni 2017.06.06

 

Foto: Monica Solberg
Bak fra venstre: Stig Rune Utstrand, Jon Vaag Eikeland, Elisabeth Skage
Foran fra venstre: Kristian Andersen, Frank Økland, Andreas Ola Haavik
Ikke tilstede: Erlend Korseth