Bergen-Voss 2021 - omregistrering til ny dato 14. august

Hva må jeg gjøre for å registrere om?
Er du påmeldt årets ritt trenger ikke du foreta deg noe. Vi ordner omregistrering av din påmelding til ny dato
Jeg kan ikke delta på ny dato, kan jeg få refundert påmeldingen?
Nei. Situasjonen vi nå er i tolkes som Force Majeure iht norsk lov.  Endring av dato er også omtalt i påmeldings betingelsene. Å arrangere ritt som dette medfører kostnader gjennom hele planleggingsfasen. Mange kostnader er allerede påløpt for årets ritt. Ved avlysning av rittet pga Corona derimot, vil andre løsninger vurderes slik som i 2020.
Er det helt sikkert at rittet blir gjennomført i august?
Basert på uttalelser fra eksperter i media og regjeringens gjennåpningsplan tolker vi det som at ila sommeren kommer situasjonen til å normalisere seg. Vi kan aldri være sikker, men har i likhet med flere andre store arrangementer valgt å stole på uttalelsene, og håper at vi ila sommeren vil få lettelser på restriksjonene. 
Kan jeg selge påmeldingen min?
Ja, videresalg av påmeldinger er mulig. Du kan også gi vekk påmeldingen din til venner, familie, etc. Overføring av påmelding er tilgjengelig helt frem til 13. august, dagen før rittet. I nåværende situasjon har vi fjernet omregistreringsgebyret på kr. 100,-. Ved salg anbefaler vi finn.no.
Jeg har fortsatt spørsmål, hvordan kommer jeg i kontakt med dere?
Vi ber om forståelse for at vi har begrenset kapasitet for å svare på individuelle spørsmål i tiden som kommer. Det er ikke mulig å nå oss på telefon, men epost post@bergenvoss.no blir besvart.