BERGEN-VOSS - virtuell utgave

Gjennomfør din Bergen-Voss ute, hvor og når du vil
PÅMELDING
Opprett en profil i systemet vårt og velg en distanse. - 78 km lik Norheimsund-Voss - 160 km lik Bergen-Voss .
SYKLING
Dokumenter turen din med en smart telefon applikasjon som STRAVA, ENDOMONDO,  CONNECT IQ, POLAR eller SUUNTO, eller en sportsklokke eller sykkel computer som genererer GPX eller TCX filer.
REGISTRERING
Logg deg inn på profilen din og registrer turen din. Ved påmelding vil du motta en e-post med all nødvendig teknisk info om registrering av sykkelturen din.
RESULTATER
Sammenligne din og andre sine turer. Resultatsiden oppdateres forløpende både på websiden og smart telefon applikasjonen. Årets deltager T-skjorter sendes til alle deltagere. 
En annerledes løsning i et annerledes år
I annerledes året 2020 tilbyr vi Bergen-Voss i en virtuell utgave. Hensikten med arrangementet er å gi våre mange sykkel venner treningsmotivasjon i en tid når vi ikke kan møtes samlet til sykkelfest mellom Bergen og Voss.

Distanser
Vi har 2 distanser på Bergen-Voss, virtuell utgave. 78 km lik Norheimsund-Voss og 160 km lik Bergen-Voss. Selv om vi mener ruten fra Bergen via Hardanger til Voss er verdens flotteste sykkeltrasé, så har ikke alle anledning til å sykle akkurat denne ruten. For å få årets annerledes Bergen-Voss godkjent kan du velge din egen rute med en distanse på minst 78 km eller 160 km. Bor du i Bergensområdet kan du gjerne starte din tur hos vår partner BoA sykler. Her får du det du trenger til turen, og gjerne noen tips om ruten med på kjøpet.

Hvor lang tid har jeg på meg?
Bruk den tiden du trenger på 78 eller 160 km, men husk at du må laste opp en fil. Dvs at årets Norheimsund-Voss eller Bergen-Voss må gjennomføres som en tur på en dag. 

Hvilken dag skal jeg sykle?
Du har hele sommeren på deg til å gjennomføre årets virtuelle Bergen-Voss. Velg den dagen som passer deg fra onsdag 10. juni til mandag 31. august. 

Trøsykkel eller El-sykkel
El-sykler har kommet for å bli. Vi har derfor opprettet en egen el-sykkel klasse slik at trøsyklister og  el-syklister sammenlignes hver for seg.

Trafikk og sikkerhet
Husk at dette ikke er et tradisjonelt sykkelritt med vakter og sanitets personell langs løypen. Alle trafikk regler gjelder til enhver tid. Sykle kun der det er lov å sykle, og finnes det alternative sykkelveier så anbefaler vi at disse brukes. Sørg også for at du har en egnet forsikring. Enten via Norges Cyklelforbund (helårslisens) eller en person/reiseforsikring som dekker deg under trening. Dette da vi ikke selger engangslisenser.

Sykle med en kompis
Vi anbefaler alle å sykle årets virtuelle Bergen-Voss sammen med noen andre. I tillegg til at turen blir mer sosial, så øker dette sikkerheten. Vi oppfordrer samtidig alle til å følge gjeldende smittervernsregler ift maks størrelse på grupper og avstand mellom ryttere. 
Årsklasser
Vi opererer med 5 års klasser lik Bergen-Voss ellers. 17 – 19 år,  20 – 24 år,  25 – 29 år,  30 – 34 år,  35 – 39 år,  40 – 44 år,  45 – 49 år,  50 – 54 år,  55 – 59 år,  60 – 64 år,  65 – 69 år,  70 – 74 år,  75 – 79 år,  80 – 85 år

Pris
Kr. 230,- pluss avgifter for begge distanser. Dette inkluderer årets flotte Bergen-Voss 2020 deltager T-skjorte inkl. porto og en digital deltager diplom.

Deltager premie
Alle deltagere får tilsend årets flotte Bergen-Voss Tekniske deltager T-skjorte.

Statistikk
For de som teller antall ganger de har syklet Bergen-Voss så kan vi bekrefte at årets annerledes Bergen-Voss vil bli regnet med i totalstatistikken.

Nye virtuelle sykkelturer
Trenger du mer motivasjon gjennom sommeren så kommer vi med flere spennende virtuelle sykkelturer.
Om du ikke er på mailing listen vår kan du følge oss på Facebook da nye virtuelle sykkelturer blir annonsert fortløpende.

Jeg har fortsatt spørsmål
Om du ikke har funnet svar på det du lurer på kan du kontakte oss på e-post: post@bergenvoss.no