Startpuljer og tider til Bergen-Voss 2021

På startnummeret ditt står det et pulje nummer, et pulje navn og et klokkeslett. Noen av puljene man kunne velge mellom ved registrering har få påmeldte. I slike tilfeller har vi slått flere puljer sammen. Det er derfor best å forholde seg til pulje nummeret videre frem mot rittet. Ovenfor finner du en oversikt over alle startpuljer på dagen.

Finn din pulje og vær klar ca 15 minutter før angitt starttid. Speakeren vil angi når det er din tur til å stille deg opp i start slusen. Det er derfor viktig at alle følger anvisninger fra speakeren og puljevaktene.

Av smitteverns hensyn har vi økt avstanden mellom puljene til 5 minutter. Toaletter har vi både inne i Grieghallen og i parkeringsanlegget under. Har du et gult startnummer så benytter du toaletter i kjelleren (inngang på sørsiden av Edvard Greigs plass). Har du et grønt startnummer benytter du toalettene inne i Grieghallen. Disse blir vasket kontinuerlig.

Ønsker du å benytte munnbind frem til start så kan dette kastes utenfor startslusen rett før startskuddet går.

Trenger du teknisk assistanse vil TREK Bergen være tilgjengelig ved start.
Trenger du parkering, anbefaler vi Bygarasjen eller Bergen Griegpark.