Bergen-Voss 2020 er dessverre avlyst

Bergen-Voss skulle arrangeres lørdag 6. juni for 44. gang! På grunn av den pågående Corona krisen utsatte vi rittet til 22. august da vi i det lengste ønsket å opprettholde sykkel aktivitet for våre mange deltagere. På grunn av nye restriksjoner fra regjeringen blir det likevel ikke mulig å gjennomføre rittet og vi ser oss dessverre nødt til å avlyse årets Bergen-Voss. 

Bergen-Voss 2021
Vi har allerede begynt å planlegge neste års Bergen-Voss og vi håper å se deg på startstreken lørdag 5. juni 2021. I mellomtiden arbeider vi med et alternativt sykkel konsept som vi lanserer om kort tid.

Refusjon
Vårt mål i disse spesielle tider er at vi skal kunne tilby så nær full refusjon som mulig. Vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid før vi har endelig info om refusjon. Dette da vi selv venter på avklaringer fra regjeringen om kompensasjon.

Vennlig hilsen,
Nils Olaf Solberg
Daglig leder – Bergen Cykleklubb