Crampfix anbefales i varmen

FJORD SPORTS MINERALS er et norsk selskap som utvikler og produserer mineral(salt) tilskudd til idrettsutøvere og mosjonister og våre produkter brukes av noen av verdens beste utøvere innen utholdenhetsidrett.
Høye temperatur gir stor risiko for kramper og dehydrering. For å beskytte deg best mulig mot varmen, trenger du riktig tilførsel av mineraler (salter). Med de værmeldingene som er for Bergen –Voss, anbefaler vi en kombinasjon av Crampfix og Crampfix Superwarm*.
Crampfix Superwarm ble utviklet til de norske utøverne under VM i Quatar og er beregnet på temperatur over 20 grader.
1-2 dager før Bergen – Voss
2 kapsler Crampfix om morgenen og 2 kapsler Crampfix rett før du legger deg
Rittdag:
3 kapsler Crampfix til frokost.
1 –1,5 måleskje Crampfix pr 0,75 flaske. Blandes sammen med sportsdrikker.

 

FJORD MINERALS ønsker deg god tur og lykke til!