Bergen-Voss påmelding fra 1. november!

Kom i form til Bergen-Voss.

Bergen-Voss er det optimale treningsmålet for deg som liker å sykle. Det er derfor lurt allerede nå å inngå en avtale med deg selv, dine venner og kollegaer slik at dere blir i form til vårens vakreste turritt.

Lurt å være tidlig ute med påmelding.

Fra i år blir en del av tilleggsproduktene skilt ut fra påmeldingsavgiften til Bergen-Voss. Dette gjøres for å holde påmeldingsavgiften på et lavest mulig nivå og gi deltakere muligheten til å velge vekk produkter de ikke ønsker/trenger.

Du får den beste prisen på turrittet og mye gratis ved å melde deg på tidlig. Venter du for lenge vil prisen på tilleggsproduktene øke.

Påmeldingssystemet er tilrettelagt både for individuell og gruppepåmelding.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment